Reparatie

Wij repareren alles!image4

Wij repareren alles wat er maar aan uw auto te repareren valt! Van banden tot motoren, van elektronische mankementen tot schade reparaties.
Onze werkplaats is uitgerust met de modernste apparatuur! Sinds kort beschikken wij zelfs over het ultramoderne KTS computergestuurde diagnosestation van Bosch. Een unieke combinatie van hardware en software maken een snelle diagnose en deskundige reparatie van maar liefst 40.000 autosystemen mogelijk. Verder beschikken wij onder meer over een computergestuurde Viergas tester en Roetmeter voor dieselmotoren, een remmentest- en schokbreker testbank en al het benodigde merkgerichte gereedschap. Ook hebben wij een mobiele diagnose unit om tijdens het rijden een veelheid van tests te kunnen uitvoeren!
U kunt bij ons terecht voor alle denkbare werkzaamheden aan alle merken auto’s. Alle werkzaamheden aan uw auto op één adres; schade, onderhoud, reparatie en het vakkundig monteren van accessoires en alarminstallaties.

Regelmatig onderhoud

Het is verleidelijk om eens een beurtje over te slaan. Maar bent u daar werkelijk goedkoper mee uit? Het antwoord is nee… helaas zijn de kosten voor het herstel van mankementen die ontstaan door achterstallig onderhoud vaak veel hoger dan de kosten voor preventief onderhoud.
Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Onderhoudsbeurten zijn natuurlijk ook onmisbaar om onverwachte storingen en problemen te voorkomen. Wij vinden het een uitdaging om er voor te zorgen dat uw auto, tussen de reguliere onderhoudsbeurten door, niet met gebreken langs de weg komt te staan. Wij zijn dan ook erg trots op het zeer geringe percentage auto’s dat tussentijds toch nog iets mankeert.
De meeste klanten komen iedere zes maanden voor een kleine beurt en jaarlijks voor de Grote Beurt in combinatie met de APK keuring, die dan gratis in begrepen is.

Wij volgen voor iedere auto het officiële onderhoudsschema van de fabrikant, zoals terug te vinden in het onderhoudsboekje behorende bij uw auto.

Wij houden voortdurende kwaliteitscontrole tenslotte geven we 3 maanden garantie op zowel verkochte auto’s als op de verrichte werkzaamheden. (bij verkochte auto’s is zelfs 1 of 2 jaar garantie mogelijk)