Occasions

nationale-auto-pas-logo rdw_erkend_bedrijf

 

 

 

 

Bekijk hier onze occasions

Eén keer een auto verkopen is geen kunst maar je klanten aan je te binden en de volgende auto weer te mogen leveren dat is ons streven.
En in alle bescheidenheid, dat lukt in bijna alle gevallen. Natuurlijk verkopen we ook wel eens een auto aan iemand die al een garage heeft voor zijn onderhoud. Die zien wij dan na de garantie periode niet meer, maar zodra ze weer een andere auto gaan kopen komen ze toch ook weer bij ons kijken.
Kwaliteit is onze reclame en die gaat veelal van mond tot mond.

Wij verkopen alleen de allerbeste gebruikte auto’s. We beperken ons daarom bij voorkeur tot een select aantal merken waaronder: Opel, VW, Toyota, Mazda Renault etc. De klant maakt zijn wens kenbaar en wij gaan voor hem op zoek. Vol trots kunnen wij melden dat we in zeven van de tien verzoeken slagen.
Wij betrekken dikwijls, op verzoek van onze klanten, de auto’s bij collega autobedrijven. Dit betekent echter niet dat hier door de onderhandelings- ruimte weg is. In tegendeel, wij zullen de door u elders uitgezochte auto graag tegen de zelfde prijs leveren.

Ook voor een nieuwe auto kunt u bij ons terecht. Uiteraard volgen wij in de meeste gevallen de offerte van de dealer. De fabrieksgarantie blijft onverminderd van kracht. Dus u kunt ons met een gerust hart de commissie gunnen!

Opzoek naar een bepaald type occasion?

Als u op zoek bent naar een bepaald type occasion zijn we u ook graag van dienst. Bel ons op tel. 072-5117634 of stuur een e-mail naar info@victoriagarage.nl

Wij houden voortdurende kwaliteitscontrole tenslotte geven we 3 maanden garantie op zowel verkochte auto’s als op de verrichte werkzaamheden.